Raket alırken dikkat.

  • 27.12.2018
  • 1377
  • Ataşehir Tenis

Yaza girdiğimiz şu günlerde haftaiçleri uğraşacağımız bir işimiz (staj, work&travel yada only travel gibi) olsa bile haftasonları bir kaç saat bile olsa sporu elden bırakmamak lazım. Hem zinde kalmak için hemde sağlam bir kafa ve vücuda sahip olmak için illaki spor yapmak gerektiğini düşünüyorum.

Başlıktan da anlayacağınız üzere kendimi bu dönem Tenis'e vermiş durumdayım, daha doğrusu Tenis'e başlamayı düşünüyorum. Bununla ilgili olarak "Tenis nasıl bir spordur" dan tutun da "Tenis'in inceliklerine" kadar bir çok yazı okudum. Yani anlayacağınız teoriyi tamamladım artık yavaştan uygulamaya başlamam gerektiğini düşünüyorum. Eğer tenisle ilgileniniz varsa yada ilgilenmeye teşebbüs edeniniz varsa diyerekten konu ile ilgili gereken ilk bilgiyi sizlerle paylaşmayı düşündüm:

İyi bir Tenis Raket'i Alırken nelere dikkat edilmelidir?

Bununla ilgili en eğlenceli ve bir o kadar da "dobra" diyebileceğim bir yazıyı ekşi sözlük te buldum.(Bu arada ekşi sözlükteki sevgili adminin de dediği gibi yapılan alıntıların kaynağı belirtmeyen hıncal olsun uluç olsun fikrini ben de destekliyorum.:)